Μοσχαρίσιο φιλέτο με σάλτσα #onionporn

Η Γαλλική κουζίνα έχει πολύπλοκες σάλτσες που χρειάζονται εμπειρία στην εκτέλεση. Η μάλλον χρειάζονταν. Τώρα το μόνο που χρειάζεσαι για να πετύχεις μια σάλτσα που θα κάνει και επαγγελματία να ζηλέψει είναι το #onionporn της juk-black. Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι μια κουταλιά βούτυρο και αφήνουμε να κάψει. Βάζουμε τα φιλέτα να ροδίσουν κι από τις δύο πλευρές, για περίπου 5 λεπτά από την μια πλευρά και 4 από την άλλη. Τα βγάζουμε σε ένα πιάτο και ρίχνουμε στο τηγάνι μια κοφτή κουταλιά αλεύρι και καβουρντίζουμε μέχρι να ροδίσει. Ρίχνουμε βοδινό  ζωμό, περίπου 1 ½ νεροπότηρο, αλάτι και πιπέρι και μισό ποτήρι κόκκινο κρασί. Αφήνουμε την σάλτσα μας να βράσει και να αρχίσει να δένει. Ρίχνουμε λίγο βαλσαμικό ξύδι ώστε να δώσει σκούρο χρώμα και γεύση στην σάλτσα μας και προσθέτουμε μια κουταλιά σούπας #onionporn της juk-black. Αφήνουμε να δέσει και προσθέτουμε τα ψημένα φιλέτα να βράσουν στην σάλτσα, περίπου 2 λεπτά, για να ζεσταθούν και να γλασάρουν με την σάλτσα μας.

Σερβίρουμε με λαχανικά σωτέ με βούτυρο και σπαράγγια ζεματισμένα και περασμένα με βούτυρο τα οποία τυλίγουμε σε ματσάκι με λεπτοκομμένο μπέικον και ψήνουμε σε φούρνο μέχρι να ροδίσει το αλλαντικό