Η εταιρεία μας

ΓΝΩΡΙΣΤΕ ΜΑΣ

 

Η εταιρία  juk-black  ιδρύθηκε το 2015 και  εδρεύει στην Καλλιθέα, στην οδό Γρυπάρη 52 όπου  βρίσκονται οι εγκαταστάσεις παραγωγής καθώς και η κεντρική διάθεση.

Τα προϊόντα μας είναι διαθέσιμα στην Ελλάδα  και επίσης εξάγονται στη Γερμανία, την Αυστρία και το Βέλγιο σε επιλεγμένα Delicatessen.

Κατεβάστε την παρουσίασή μας

haccp

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟ

EN ISO: 22000 : 2005 – 011775064787
Η εταιρία μας εφαρμόζει Σύστημα Διαχείρισης για την Ασφάλεια των Τροφίμων σε συμφωνία με το παραπάνω πρότυπο για την Παραγωγή, Τυποποίηση και Αποθήκευση Μαρμελάδων, Σαλτσών και Ροφημάτων.

haccp

ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Εφαρμόζουμε το σύστημα HACCP σε όλα τα στάδια παραγωγής, από την παραλαβή πρώτων υλών μέχρι την τυποποίηση των προϊόντων μας, που είναι πλήρως εναρμονισμένα με την ευρωπαϊκή νομοθεσία για την ασφάλεια τροφίμων.

hand-made

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΤΥΠΟΠΟΙΗΣΗ

Η εξειδίκευση μας είναι η παραγωγή και τυποποίηση χειροποίητων προϊόντων πολύ  υψηλής ποιότητας και αισθητικής πάντα σε ιδιαίτερες γεύσεις και συνδυασμούς, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα και χρωστικές.  Αντί αυτών χρησιμοποιούμε φρέσκο χυμό λεμονιού ή ξύδι από κρασί ή μήλο, όπου η συνταγή το απαιτεί.

Η εξειδίκευση μας

είναι η  παραγωγή και τυποποίηση

 

χειροποίητων προϊόντων πολύ  υψηλής ποιότητας και αισθητικής πάντα σε ιδιαίτερες γεύσεις και συνδυασμούς, χωρίς συντηρητικά, πρόσθετα και χρωστικές.

Αντί αυτών χρησιμοποιούμε φρέσκο χυμό λεμονιού ή ξύδι από κρασί ή μήλο, όπου η συνταγή το απαιτεί.

Συνδυάζοντας

τις παραδοσιακές μεθόδους  παρασκευής

 

με ευφάνταστους συνδυασμούς φρούτων, λαχανικών και μπαχαρικών τα juk-black δεν σκοπεύουν απλά να μπούνε στο καθημερινό σας τραπέζι αλλά να σας κάνουν να τα ερωτευθείτε.

Οι πρώτες ύλες για την παραγωγή των προϊόντων Jukeros by Dimitris Chomatas προέρχονται από την ελληνική αγορά από πιστοποιημένους προμηθευτές.

Ο Chef μας

Δημήτρης Χωματάς

 

με πολυετή πορεία στον χώρο της εστίασης και έχοντας εργαστεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, καθημερινά επιμελείται την διαδικασία παραγωγής αλλά και πειραματίζεται επάνω σε νέα προϊόντα.

Επειδή ένα προϊόν δεν αρκεί να είναι εξαιρετικό αλλά και να έχει ανάλογη εμφάνιση, απευθυνθήκαμε στον ταλαντούχο Packaging Designer Κωνσταντίνο Τζάχα ώστε να «ντύσει» τις δημιουργίες μας με την εμφάνιση που τους αξίζει.